Uutisotsikot

Ilmajoen ampujat tarvitsevat riveihinsä lisää toimijoita. Juniorit tarvitsevat ohjaajia ja kilpailut toimitsijoita. Tule mukaan toimimaan hyvän harrastuksen pariin!
 
Etusivu arrow Uutiset arrow Viimeisimmät arrow Ampumakoulu 2017
Ampumakoulu 2017 Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Mika Syväniemi   
13.09.2017

Ilmajoen Ampujat aloittaa uuden ampumakoulujakson ilma-aseilla. Ilmoittautumistilaisuus pidetään keskiviikkona 27.9.2017 klo 18.30 Ilmajoki-hallin kokoushuoneessa. Toivotamme kaikki ampumaharrastuksesta kiinnostuneet 7 - 14 vuotiaat tytöt ja pojat vanhempineen hyvän harrastuksen pariin. Ampumakoulu alkaa 4.10.2017.

Apumakoulu on Ilmajoen ampujien järjestämä ja siellä opetetaan ilmapistooli- ja ilmakivääriammunnan perusteet sekä harjoitetaan opittuja taitoja. Ampumakoulussa on kysymys urheiluammunnasta ja siellä on tavoitteena oppia osumaan kymppiin.

Ampumakouluun voivat tulla 8-14 vuotiaat tytöt ja pojat. Kausi käsittää 10 kokoontumiskertaa syksyllä ja kymmenen keväällä. Näiden lisäksi on mahdollista osallistua joihinkin kilpailuihin kauden aikana. Ampumakoulu maksaa 85 euroa ja maksu sisältää opetuksen, taulut, luodit, vakuutuksen ja seuran aseiden käytön. Ampumakoululaisille suositellaan omien kuulosuojainten käyttöä. Näistä tarkemmin ilmoittautumisen yhteydessä.

Ampumakoululaisen on kyettävä itsenäiseen ampumiseen. Jos aseen virittäminen ja käsittely vaativat toisen apua, on huoltajan läsnäolo välttämätön. Muuten lapsi voi osallistua ampumakouluun itsenäisesti. Ampumakoulu tulee alkamaan keskiviikkoisin klo 17.30 ja yksi ampuja ampuu kerrallaan 45 minuuttia. Pidemmälle ehtineet pystyasennosta ampujat ampuvat pidempään kerralla. Näistä sovitaan ampujakohtaisesti koulun alettua. 

Tervetuloa

Ilmajoen Ampujat

Viimeksi päivitetty ( 13.09.2017 )
 
Seuraava >
© 2017 Ilmajoen ampujat
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.