Menestystä kultahippujen am-kisassa

Alle 15-vuotiaita ammunnan harrastajia kutsutaan kultahipuiksi. Meidän alueemme kultahippujen aluemestaruuskilpailussa 17.-.18.2.2024 Ilmajoen ampujat saavuttivat hienoja sijoituksia. Eino Salo voitti ilmakiväärin aluemestaruuden sarjassa 11-14A tuloksella 197,2. Iida Kangas sijoittui ilmakiväärin sarjassa 12VT toiseksi tuloksella 174,0. Olli Salo täydensi hyvää menestystä sijoittumalla kuudenneksi ilmakiväärin 14VT sarjassa tuloksella 252,4.

Menestystä aluemestaruuskisoissa 2024

Ilmakivääri- ja ilmapistooliammunnan aluemestaruuskilpailut kilpailtiin Jalasjärven ampujien ilma-aseradalla 10.-11.2.2024. Ilmajoen ampujien pienelle harrastajajoukolle kisat olivat jättimenestys, sillä kotiin tuomisina oli kolme mestaruutta, yksi pronssimitali ja yksi neljäs sija. Kuvassa vasemmalta oikealle: Jorma Nyrhinen, aluemestari ilmakiväärin 75-vuotiaiden sarjassa (40 laukausta) tuloksella 347,9. Annika Hakola, aluemestari ilmakiväärin N18 sarjassa (60 laukausta) tuloksella 593,1ja lisäksi pronssimitali sarjassa N16…